ANTALYA / KORKUTELİ - Cumhuriyet Gülhizar-Osman Sarıca İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin

kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren,

zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan,

okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni

bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal,

kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bir projedir.

"Her Vakit Yeni Bir İmkândır."

Ekm

Ay'ın Güneş ve Dünya arasına girmesiyle oluşan parçalı Güneş tutulması, Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulundan izlendi.

Fen ve Teknoloji Öğretmenleri yılın bu son ve Türkiye'den de gözlenebilen parçalı Güneş tutulması için özel etkinlik düzenledi. Etkinlik boyunca Güneş gözlemine uygun araçlarla öğrencilere gözlem yaptırıldı.

Eyl

Cumhuriyet Gülhizar Osman Sarıca Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu, Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı yapıldı

May

Scientix Elçileri Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Dr. Murat Altun ve Fen Bilimleri Öğretmeni Emine KUTLU Scientix'in düzenlediği STEM keşif haftasında Stem etkinlikleriyle okulumuzu temsil etmektedir.

Ara

9 Aralık 2021 Perşembe günü 8-A sınıfı öğrencileri ile Korkuteli Müftülüğü Sultan Ahmet Aydın  Gençlik Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ettik.

Ara

Okulumuzun kültür, sanat, bilim ve edebiyat dergisi Şelale'nin 15 Temmuz temalı özel sayısı yayımlandı.

Ekm

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları desteğiyle Cumhuriyet Ortaokulu´nda 3.sü düzenlenen bilim fuarı büyük ilgi gördü.

Eyl

Okulumuz,  Avrupa Okul Ağı(European School net-EUN) tarafından yürütülen bir organizasyon olan STEM OKUL ETİKETİ (STEM SCHOOL LABEL) almaya hak kazanmıştır.

Ekm

2020-2021 Öğretim yılı veli toplantıları okul bahçesinde küçük guruplar halinde ve Koronavirüs tedbirleri dahilinde yapılmaya devam ediyor.

Mrt

İlçemizde, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törene İHO 7-A sınıfı öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

Dergimize yazı, araştırma, resim ve karikatürleriyle katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Bilim, Kültür, Sanat Dergisi ŞELALE´nin 6. Sayısı Yayımlandı.

Şbt

Bugün saat 10'da Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Cimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız ve değerli misafirlerin katılımıyla kütüphanemizin açılışı yapıldı.

Koronavirüsten nasıl korunuruz?